Herroepingsrecht/retourneren

7 DAGEN OM TE RETOURNEREN

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Geen zorgen! U heeft het recht om het binnen 7 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor u.

TERUGSTUREN

U heeft een termijn van 7 kalenderdagen om het contract op te zeggen en ons te informeren dat u het artikel terugstuurt, u bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden verloren gegane retouren niet vergoed. Dit kan ook gevraagd worden als de artikelen niet op tijd zijn geretourneerd.

VOORWAARDEN

U meldt ons binnen de termijn van 7 kalenderdagen na ontvangst dat u de overeenkomst annuleert.
Wij adviseren u de artikelen in originele staat te houden en/of de verpakking inclusief label. Wij verzoeken u vriendelijk om ook de plastic verpakking naar ons terug te sturen. Indien het door u geretourneerde artikel beschadigd is of de verpakking ontbreekt, kunnen wij u aansprakelijk stellen voor de waardevermindering die het goed hierdoor heeft geleden en daarvoor een vergoeding eisen die in verhouding staat tot deze waardevermindering. (artikel VI.51 §2 WER)

STAP 1

U deelt ons binnen de termijn van 7 kalenderdagen mee dat u de aankoop wenst te annuleren. U doet dit door onderstaand invulformulier in te vullen. Hierna heeft u 7 kalenderdagen de tijd om de goederen aan ons te retourneren. 

STAP 2

Wij adviseren u om de goederen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking en vergezeld van de originele labels en etiketten te retourneren naar ons. 

Retouradres:

IT Italian Fashion
Manestraat 3
8800 Roeselare

STAP 3

U ontvangt de betaalde bedragen zo snel mogelijk op het door u gekozen rekeningnummer. Wij verbinden ons ertoe de terugbetaling te doen uiterlijk binnen een termijn van 7 dagen nadat wij de goederen van u terug ontvangen hebben.

OMWISSELEN

Als je een andere maat of kleur van een artikel wil, dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen en het verkeerde artikel omruilen (zie stap 1, 2 en 3).

Scroll naar boven

Nu al weg?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niks meer!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwe collecties, promoties, fashion-tips…